Dobrodošli na portal za registraciju hrvatskih domena. Trenutno je moguće registrirati .COM.HR i .HR domene

Pravila

Zaštita privatnosti


U smislu što kvalitetnijeg pružanja usluga Logomedia od korisnika prikuplja različite osobne identifikacijske podatke. Ti podaci uključuju, ali nisu ograničeni na: ime(naziv), adresu, osobni identifikacijski broj (OIB), e-mail adrese, broj telefona i druge podatke koji mogu biti potrebni za pružanje usluga ili komunikaciju sa Korisnikom.

Prikupljene podaci se koriste u svrhu pružanja usluga zatraženih od strane korisnika, sklapanje ugovora, naplatu naknade za usluge, izdavanje računa i pružanje korisničke podrške.

Logomedia ima pravo otkrivati prikupljene podatke svojim poslovnim partnerima, podizvođačima ili drugim trećim osobama zajedno s kojima pruža svoje usluge. Logomedia može otkriti podatke o korisniku i kada je to određeno zakonom ili drugim propisom.

Baze podataka i druga mjesta na kojima se skladište podaci o korisnicima, Logomedia štiti sukladno pravilima struke i dostupnom tehnologijom. Korisnik prima na znanje kako je moguće da postoje ograničenja glede sigurnosti i čuvanja privatnosti koja su izvan Logomedijine kontrole.

Pročitajte našu izjavu o privatnosti.


Opći uvjeti poslovanja


Molimo pročitajte Opće uvjete poslovanja.
Podnošenjem zahtjeva ili narudžbi se podrazujeva da ste pročitali i prihvatili Opće uvjete poslovanja.

Pravila za registraciju i korištenje hrvatskih domena


Registracijom .HR i .COM.HR domena se podrazujeva da ste pročitali i prihvatili Opće uvjete poslovanja i važeći Pravilnik o ustrojstvu i upravljanju vršnom nacionalnom internetskom domenom (pdf) - (NN 83/2023)..


Želite surađivati s nama ?

Pružamo mogućnost suradnje pri registraciji hrvatskih domena. Ukoliko želite nuditi registraciju na vlastitim stranicama ili imate veći broj domena za registraciju, molimo kontaktirajte nas za tehničke detalje i posebne cijene.

1 minuta do registrirane domene

Koristeći naš servis u roku jedne minute možete biti vlasnik potpuno aktivne .HR ili .COM.HR domene. Svi zahtjevi se obrađuju u realnom vremenu, bez čekanja na aktivaciju od strane osobe.

Vrste .COM.HR i .HR domena

Putem našeg servisa moguće je registrirati isključivo naplatne .COM.HR i .HR domene. Pravne osobe i tijela državne uprave koje žele registrirati povlaštene domene, molimo posjetite Carnetove stranice.

Plaćanje

Visa MasterCard Maestro Diners.

06 / 2010

Pri narudžbi većeg broja domena kontaktirajte nas za dodatne popuste.


06 / 2010

Sve domene .COM.HR domene registrirane prije 15.6.2010, trebaju biti prenesene prije isteka. Besplatno prenesite domenu kod nas.